Модели на официални дълги рокли

/ 21.01.2018 / Васена

Бели Официални Рокли Преди да посегнете към малката черна рокля в гардероба си, помислете дали не сте готови за промяна във външният си вид с най-различни закачливи официални рокли. Многоцветни Летни Вечерни Рокли

Топ с апликация и ефектен гръб. Изработена от черно кадифе и зелена флорална дантела. Рокля Zoo Рокля Zoo. Подреди по -- Цена: Дълга лятна рокля в стил Бохемия в преобладаващ черен цвят и цветни щампи.

Роклята е с изрязан гръб. Роклята е с изрязан гръб. Роклята е страхотна- благодаря Ви!!. Рокля,която винаги ще впечатлява околните. Рокля,която винаги ще впечатлява околните. Роклята е с изрязан гръб. Кокетна рокля с дантела Ivory.

  • Рокля Moderna Рокля Moderna Състав: Я до А В наличност Най-нови продукти последни Най-нови продукти първи.
  • Re email Абонамент Отписване Бюлетин. Новата дизайнерска вълна е да скъсява всеки модел дори и за официалните поводи.

Официални рокли, елегантни рокли, вечерни рокли

Търсите бляскава рокля за бала? Кройката е тип бюстие в горната част и русалка в областта на полите. Достатъчно е към него да си набавиш подходящи аксесоари — за разнообразяване.

Най-често се свързват с официални поводи, балове и сватби, но няма нищо по-удобно от меката, галеща глезените дреха в часовете за отдих и любими занимания. Съвети Моден Тренд Дрехи от Винил.

  • Вечерна официална рокля Mystical beauty. Красиви официални рокли средна дължина според актуалните модни тенденции.
  • Летен официален комплект Amethyst 89,00 лв. Търсите вечерна рокля в Макси Размер?

Нежна бяла рокля Валенсия. Луксозни,стилни,подходящи за всеки официален и тържествен повод! Кройката е раздвижена,в горната част - вертикална платка обсипана с пайети. Дълга лятна рокля в стил Бохемия в преобладаващ оранжев цвят и цветни щампи. Нежна бяла рокля Валенсия! Дълга лятна рокля в стил Бохемия в преобладаващ оранжев цвят и цветни щампи.

Видове дълги рокли

Роклята е с изрязан гръб. Рокля с черни акценти Мелани. Толкова женственост и нежност виждаме в красивите булчински рокли,които дизайнерите са създали.

Блестяща парти рокля с пайети

Официална Дълга Червена Рокля Дантела. Официална Дълга Червена Рокля Дантела. С дълга официална рокля може да прикриете успешно недостатъците във фигурата си и да ги превърнете в предимство. Официална Дълга Червена Рокля Дантела! Рокля с черни акценти. Летен официален комплект Amethyst 89,00 лв.

В ежедневието, на парти или дори на плажа те са хит

Добави в количка Добави за Сравнение Добави в желани. Червена Официална Рокля Сатен и Дантела. Парти рокля с ресни и кожени орнаменти Party girl - с две лица. Синя Официална Рокля Сатен и Дантела. Дантелата е един наистина желан материал,който винаги е предпочитан за сватбените рокли на булките ….

  • Рокля с черни акценти Мелани ,00 лв.
  • Подходяща за всеки повод.
  • Блестяща Тъмносиня Рокля Русалка Бюстие.
  • ДЪлгите рокли винаги са били изискана и неотменна част от етикета при всяко официално събитие.

Най-често се свързват с официални поводи, модели на официални дълги рокли, галеща глезените дреха в часовете за отдих и любими занимания, балове и сватби, но няма нищо по-удобно от меката. Всяка дама с дълга рокля се превръща в женствена фея,нимфа или русалка. Куриерите не работят в празнични дни? Най-често се свързват с официални поводи, галеща глезените дреха в часовете за отдих и любими занимания, но няма нищо по-удобно от меката, балове и сватби.

Всяка дама с дълга рокля се превръща в женствена фея,нимфа или русалка. А Вие ще бъдете принцесата на бала. Блузата е много хубава и елегантна. Според визията и стила функциите и предназначението им могат да са много различни.

Подобни Публикации:

Добави в количка Добави за Сравнение Добави в желани. Я до А В наличност Най-нови продукти последни Най-нови продукти първи. Пастелните цветове са на гребена на вълната този сезон.

Освен, че ще се чувствате красиви, вие ще се чувствате и удобно.

Рокля Emerald Рокля Emerald Състав:. Рокля Emerald Рокля Emerald Състав:. Блестяща парти рокля с пайети Кройката е по тялото - V образно деколте,изрязан гръб.

Други: